Yksityistilaisuudet

Järjestä tapahtumasi keskellä Helsingin sykettä, upeilla merimaisemilla! Kokouset, synttärit, polttarit tai vaikka tiimin virkistysjuhlat – kaikki onnistuu.

VIP-PÖYDÄT KEIKOILLE

Altaan keikkakesä häämöttää ja artistit on nyt julkaistu. Kurkkaa artistikattaus täältä.
Liput sekä Allas Seagrillin VIP-paketit ovat myynnissä osoitteessa Lippu.fi.

Varaa VIP-pöytä (sohvaryhmä) seurueellesi ravintolan
2. kerroksen katetulta terassilta ja koe unohtumaton ilta upeissa merimaisemissa tämän hetken kuumimpien artistien säestyksellä!

VIP-pöydät

VIP-pöytä 8 hlö- 
804,50 €
VIP-pöytä 10 hlö- 904,50 €

Hinta sisältää: liput, sohvaryhmä, VIP-host, alkujuomaa ja pientä syötävää.
Kaikkien on seurueen jäsenten on saavuttava paikalle samaan aikaan.
Mikäli tarkempaa kysyttävää VIP-paketeista, niin ne voi ohjata osoitteeseen vip@allasrestaurants.fi. ✨

Kokouspaketit

Talviterassilla vietät astetta rennommat kokouspäivät aamupalatilaisuuksista koko päivän tapahtumiin. Tilasta löytyy asiakkaan käyttöön WIFI, valkokangas ja projektori, langaton mikrofoni sekä äänentoisto.

Keittiömme huolehtii, että teillä on riittävästi kaikkea, oli kyseessä aamiainen, brunssi, lounas tai illallinen. Kahvilan antimet ovat oiva piristys tauon ajaksi, ja päivän voi päättää rentouttavalla tavalla kevyen liikunnan muodossa esimerkiksi joogan tai uinnin ja saunan lomassa.

Myös toisen kerroksen Seagrill-ravintola tarjoaa upeat puitteet aamupäivien kokouksille tai lounaspalavereille.

 

Oletko järjestämässä juhlia? Onko firman pikkujoulut työpöydällä vai mietitkö jonkin muun merkkipäivän toteutusta? Tai ehkä haluat vain kokoustaa jossain muualla kuin neukkarissa. Meillä olisi hyviä uutisia!

Allas Sea Pool on läpi vuoden suosittu kohde kaiken kokoisille tilaisuuksille arjessa sekä juhlassa. Monikäyttöiset tilamme taipuvat lähes mihin vain ja me henksun kanssa odotamme jo innolla, että päästään teidän kanssanne yhdessä järjestämään mieleenpainuvia tilaisuuksia.

Mitä kaikkea se voisi olla?

Altaalla on järjestetty mm. syntymäpäiviä, häitä, nimiäisiä, eri kokoisia firman juhlia, virtuaalitapahtumia, lanseeraustilaisuuksia, aamiais-, lounas- ja illallistapahtumia, privaattibrunsseja, cocktail-koulutuksia sekä viski- ja olutmaisteluita. Meillä on juhlittu pienellä porukalla saman pöydän ääressä, ja toisinaan taas jopa 400 hengen kesken ympäri rakennusta. Tänne on tultu nauttimaan arjesta, juhlasta, hyvinvoinnista sekä upeista merimaisemista.

Tilat

Allas Sea Poolin tilat koostuvat kahdesta ravintolasta, terasseista kolmessa kerroksessa, uima-altaista ja saunoista, eri kokoisista kokoustiloista sekä puistomaisesta sisäpihasta. Voit varata tilojamme yksityiskäyttöön ja rakentaa kaikista palveluistamme yhdistellen juuri tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden.

Voit järjestää tilaisuuden esimerkiksi alakerran kahvilan tunnelmallisella Talviterassilla, toisen kerroksen uudistetussa Seagrill-ravintolassa ja sen katetulla syysterassilla, tai voit varata vaikka koko ravintolakompleksin käyttöösi. Lisätietoa ravintolatiloista löydät täältä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous sähköpostitse hanna-maria.kortene@allasrestaurants.fi niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava tilaisuus!

Tutustu myös Altaan tilaus-saunaan tästä.