SEAGRILL on upealla merinäköalalla sekä kaupungin valoilla sisustettu beach house & sea food -ravintola Allas Sea Poolin toisessa kerroksessa. Grillin lämmöstä valmistuvat herkut, trooppiset rytmit sekä aurinkorantojen makuiset cocktailit ovat lupaus ikuisesta kesästä.

FOOD
Rentouttava lounas lempeässä auringonpaisteessa, merituulen hyväilyssä, tai tunnelmallinen illallinen hämärtyvän Itämeren rannalla.
Keittiömestarimme suunnittelemalta menulta löydät niin raikkaat kauden salaatit, maistuvimmat meren antimet kuin grillin lämmöstä valmistuvat lihatkin. Maisteltavaa on tarjolla myös pienempään nälkään tai ystävien kanssa jaettavaksi, makeita kesäherkkuja unohtamatta.

KATSO MENU

VARAA PÖYTÄ

BAR
Saisiko olla lasillinen roséviiniä tai kenties raikkaan hedelmäinen signature cocktail? Baarimestarimme rakastavat myös alkoholittomia juomia sekä laadukasta kahvia.

VIEWS

Nähtävää ja koettavaa riittää kaikkina kellonaikoina. Kesäpäivä terassilla herkullisen ruoan ja kylmien juomien kera. Eturivin artistien konsertit omalta terassilta lempityyppien kanssa. Iltahämärän mukanaan tuomat trooppiset rytmit, jotka johdattelevat sarastukseen saakka.