Vip

Pöytävaraukset

Haluaisitko viettää seurueesi kanssa ekslusiivisen illan talon parhailla paikoilla ja näkymillä? Taata sujuvan illanvieton ja juomatarjoilun oman pöytähostin kera? Syntymäpäivät, polttarit, etkot ja jatkot?

Voit varata pöytäpakettejamme kahdesta kerroksesta minimum spendigillä. Pakettiin kuuluu oma pöytäryhmä, VIP host, jonon ohitus ja juomat pöytiin tarjoiltuna koko iltasi ajaksi. Tarjolla on pöytäryhmiä upeasta Sky Barin Loungesta sekä 2. kerroksen Bistro & Loungen katetulta ja lämmitetyltä terassilta.

VIP-pöytäpaketit varataan Bottle Servicellä, jolloin juomat odottavat saapuessanne pöydässä valmiina nautittavaksi! Takaamme laadukkaan ja unohtumattoman illan Allas Restaurantsilla!

1. Varattavissa 1.6. lähtien: Sky Barissa (ei katettu) nautit Helsingin isoimmalla kattoterassilla auringosta, musiikista ja näkymistä viihtyisästi sisustetussa miljöössä seurueenne omassa pöydässä. Sky Barin pöydät varataan säävarauksella säävarauksella.

2. Bistro & Loungen katetulla ja lämmitetyllä terassilla viihdyt säällä kuin säällä ja nautit illasta seurueesi kanssa viileämpänäkin päivänä omassa pöydässänne.

VIP pöytäpakettien hinnat alk. 250€ (poislukien erikoisillat, keikat ja tapahtumat).
Kaikki pöytäpaketteihin liittyvät tiedustelut ja varaukset: mila.olkkonen@royalravintolat.com