This event has expired

✨Dinner & Show ✨ at Allas Seagrill

Dinner & Show 2.12. Allas Seagrill -ravintolassa, Allas Sea Poolin 2. kerroksessa – ainutlaatuisissa maisemissa, kaupungin valojen loisteessa. Tässä on loistava tilaisuus naurun täyteisille viime hetken pikkujouluille.

Dinner & Show pitää sisällään istuvan illallisen ja Saana Peltolan Stand up -shown. Saana Peltola on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin sekä naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. Lue lisää Peltolasta alta.

Dinner & Show info:
📅 Perjantaina 2.12.
🍸 Illallinen 18-20
🎤 Stand up 20.15
✨ Hinta 62 € & viinipaketilla +30 €. ​​​​​​​
📍 Paikkavaraukset ja lisätiedot info@allasrestaurants.fi​​​​​​​​

 

Menuvaihtoehdot:

✨ALLAS

TARTAR L, G
Beef tartar with Dijon-pear puree & pickled mushroom
LAVARET L, G
Grilled white fish with lobster Bordelaise and cauliflower
HOTCAKE L, G
Ricotta hotcakes with fresh berries and blueberry pudding

✨GREEN SEA

VEGAN TUNA VE, G
Watermelon “tuna” with passion fruit gel and sesame cracker
PUMPKIN VE, G
Roasted pumpkin filled with lentils and oats with vegan-demi glaze sauce
PANZANELLA L, G
Caramelized peach with sabayon mousse and almond cake “croutons”

Saana Peltola on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin sekä naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. Saanalla on takanaan noin 900 stand up -keikkaa ja illan komediennemme on tullut tutuksi myös mm. Heikelä Syndrooman koomisena kirjeenvaihtajana (MTV3), All Female Panel sketsipodcastin (YLE Areena) käsikirjoittajana sekä Nelosen sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman koomikkona. Saana on myös suositun stand up -kollektiivi All Female Panelin perustajajäsen.
Esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, härskiintyneitä vitsejä, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja sydämellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin.
Tervetuloa!